Please note, your browser is out of date.
For a good browsing experience we recommend using the latest version of Chrome, Firefox, Safari, Opera or Internet Explorer.

Waarom Fruitful Office?

  • 4.500 bedrijven gingen jullie voor
  • De beste kwaliteit tegen de scherpste prijs
  • Direct eet-klaar bij bezorging
  • Gratis bezorging tot op de werkvloer
  • Fiscaal 100% aftrekbaar

Bestel kantoorfruit bij Fruitful Office

Lekker, gezond en fiscaal aftrekbaar: Fruit op kantoor gratis geleverd door Fruitful Office

Er wordt steeds meer aandacht besteed aan de gezondheid van werknemers. Fruit op kantoor is een gezonde en laagdrempelige manier om gezondheid op de werkvloer te promoten en de werktevredenheid te vergroten. Met onze abonnementen voor vers fruit op de werkplek zit je bovendien nergens aan vast. Onze service is flexibel en maandelijks opzegbaar.

Offerte aanvragen


Fruit op kantoor: Fiscaal aftrekbaar

Bedrijven die wekelijks†fruit op kantoor†verzorgen voor hun personeel kunnen die kosten aftrekken van de belasting. Daarnaast valt fruit op†de werkplek onder de nihil waardering; het gaat dus niet ten koste van de vrije ruimte van de WKR (werkkostenregeling).

Vers fruit op kantoor

Fruit op kantoor geeft een fris en gezond imago en zal door werknemers†zeer gewaardeerd worden.†Het werkt natuurlijk alleen wanneer er iedere week†vers fruit†op kantoor geleverd wordt. Lekker, fris en gevarieerd fruit zal er voor zorgen dat steeds meer†mensen tussendoor kiezen voor een gezond stuk fruit. Dat is goed voor de werksfeer en wordt gezien als een interessante extra arbeidsvoorwaarden.

Niet alleen voor grote†kantoren!

Heel vaak denken mensen dat wij alleen aan grote bedrijven en organisaties leveren. Wij leveren echter al fruit aan kantoren vanaf 5 medewerkers! Voor ons gaat het erom dat wij bedrijven willen helpen een gezonde werkplek te creŽren†met vers fruit op kantoor. Vanaf 1 levering per week is het al mogelijk om gebruik te maken van onze fruitbezorgserive. Er zijn dus genoeg redenen te bedenken om nu te starten met fruit op kantoor:

  • Het draagt bij aan een positief en gezond bedrijfsimago
  • Een laagdrempelige manier om de werktevredenheid te vergroten
  • Mensen die elke dag een stuk fruit eten hebben meer weerstand
  • In de winter extra vitamine C toevoegen helpt om verkoudheid te voorkomen
  • Gezonde medewerkers zijn productiever

Bestel nu fruit op kantoor

Vraag een offerte aan en maak gebruik van onze 2-weekse proefperiode. Of bestel direct fruit op kantoor via onze handige online fruitconfigurator en maak direct een account aan voor de fruitlevering aan jullie kantoor. Beheer zelf je bestelling en wijzig of pauzeer de fruitlevering aan jullie kantoor in een handige online omgeving.

Offerte aanvragen


Verwante pagina's†fruitmanden voor bedrijven†en†fruitmand op het werk

Fruitful Office
Fruitful Office