Please note, your browser is out of date.
For a good browsing experience we recommend using the latest version of Chrome, Firefox, Safari, Opera or Internet Explorer.

Waarom Fruitful Office?

 • 2.500 bedrijven gingen jullie voor
 • De beste kwaliteit tegen de scherpste prijs
 • Direct eet-klaar bij bezorging
 • Gratis bezorging tot op de werkvloer
 • Fiscaal 100% aftrekbaar

Bestel fruit op kantoor bij Fruitful Ofice

Lekker, gezond en fiscaal aftrekbaar: Fruit op kantoor gratis geleverd door Fruitful Office

Er wordt steeds meer aandacht besteed aan de gezondheid van de werknemers. Door fruit op kantoor aan te bieden zult u hier aan meewerken. Daarnaast is de beschikking over vers fruit wel zo lekker! U zit nergens aan vast en kunt dus elke maand uw fruit-abonnement kosteloos opzeggen.

Ga naar de bestelpagina en krijg direct een offerte op maat

Fruit op kantoor: Fiscaal aftrekbaar

Bedrijven die wekelijks†fruit op kantoor†verzorgen voor hun personeel kunnen die kosten aftrekken van de belasting. Dat kan een extra stimulans zijn om vandaag nog te beginnen. Fruit op kantoor geeft een fris en groen imago en zal door veel werknemers†zeer gewaardeerd worden. Zeker wanneer het een onderdeel van de dagelijkse gang van zaken wordt.

Altijd vers fruit

Het werkt natuurlijk alleen wanneer er inderdaad iedere week†vers fruit†op kantoor geleverd wordt. Lekker, fris en gevarieerd fruit zal er voor zorgen dat steeds meer†mensen tussendoor een stukje fruit nuttigen. Dat is goed voor de werksfeer, wordt gezien als een leuk extraatje en zal gewaardeerd worden. Zeker wanneer zo nu en dan een lijstje naast het fruit ligt met de vraag of er veranderwensen zijn.

Niet alleen voor grote†kantoren!

Heel vaak denken mensen dat dit iets is voor de grote kantoren†die een fruitmand in de kantine neerzetten. Het is zeker ook interessant voor kleinere kantoren, want het gaat er om het personeel iets aan te bieden wat gezond is. Het verse fruit hoeft dan ook niet dagelijks geleverd te worden, maar kan bijvoorbeeld ook twee keer per week. Er zijn genoeg redenen te bedenken om te†beginnen met fruit op kantoor.

 • Mensen die elke dag een stuk fruit eten hebben meer weerstand.
 • In de winter extra vitamine C toevoegen helpt om verkoudheid te voorkomen.
 • Iemand die een stuk fruit neemt, zou normaal een kopje koffie halen.
 • Het helpt om verandergedrag bij werknemers mee op te bouwen.
 • Het ziet er leuk uit, een schaal of schalen met fruit en zal ook bij bezoekers opvallen. Maakt dus ook een goede indruk.
 • Het zal door heel wat werknemers gewaardeerd worden.

Er zijn dus genoeg redenen om eens een paar weken proef te draaien. Vraag nu uw offerte aan.

Verwante pagina's†fruitmanden voor bedrijven†en†fruitmand op het werk

Fruitful Office
Fruitful Office