Please note, your browser is out of date.
For a good browsing experience we recommend using the latest version of Chrome, Firefox, Safari, Opera or Internet Explorer.

Fruitful Office en Emma at Work

Emma at Work is een non-profit uitzendbureau voor jongeren met een beperking. Emma at Work bemiddelt deze jongeren naar een vakantiebaan, bijbaan of vaste werkplek. Het doel is dat deze jongeren werkervaring opdoen zodat de kansen op een (financieel) zelfstandig leven op latere leeftijd worden vergroot. Emma at Work laat zien dat jongeren met een handicap net zo waardevol voor de arbeidsmarkt kunnen zijn als hun gezonde leeftijdsgenoten.

Over onze samenwerking met Emma at Work

Al sinds de oprichting van Fruitful Office werken wij samen met jongeren die via Emma at Work bij ons worden geplaatst. Deze jongeren werken bij ons in de productie en helpen mee tijdens de kwaliteitscontrole van het fruit. Dankzij onze klanten hebben wij al meer dan 10 jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking aan een baan kunnen helpen! Lees hier een in april 2016 gepubliceerd artikel over één van onze Emma at Work medewerkers Timothy Falorni (foto).

Help jongeren met een beperking aan een baan!

Hoe meer fruit wij mogen bezorgen aan bedrijven hoe meer banen wij kunnen creëren. Door fruit te bestellen bij Fruitful Office draag je niet alleen bij aan een gezonde werkplek, maar ondersteunen jullie ook onze jongeren van Emma at Work.

Bestel nu! 

Winnaar Okura - Emma at Work award!

In 2013 heeft Fruitful Office de Okura – Emma at Work Award gewonnen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een bedrijf dat heeft laten zien dat jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking heel goed integreerbaar zijn in het bedrijfsproces. De award, een initiatief van Hotel Okura en Emma at Work, werd door Freek de Jonge uitgereikt aan Fruitful Office.

Sebastian Brokmann, medeoprichter van Fruitful Office: "Onze eerste werknemer Gwensly Ricardo kwam via Emma at Work toen we eigenlijk pas net waren begonnen met bedrijf. Het was echt een feest om met hem te werken en hij heeft zich – in een periode dat we nog niets hadden – voor meer dan honderd procent ingezet om Fruitful Office van de grond te krijgen. Inmiddels werkt Gwensly er nog en zijn er in totaal tien jongeren via Emma at Work bij ons aan de slag. Het is mede dankzij de geweldige inzet van veel jongeren van Emma at Work dat Fruitful Office een succes is geworden. Wij hopen in de toekomst nog met veel gemotiveerde jongeren te werken aangezien ze zeer waardevol zijn voor ons bedrijf”.

Volgens de jury verdient Fruitful Office de award omdat het bedrijf "het lef had om met een personeelsbestand te starten dat grotendeels uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bestaat". Na de bekendmaking van de winnaar vond een workshop plaats in de kookstudio van Hotel Okura. Wouter Bruggink en Annabel Bausch, beiden jongeren van Emma at Work die werkervaring opdeden in de keuken van Hotel Okura, versterkten het keukenteam en lieten de gasten zien op welke wijze diverse gerechten worden bereid.

Fruitful Office en Emma at Work