Please note, your browser is out of date.
For a good browsing experience we recommend using the latest version of Chrome, Firefox, Safari, Opera or Internet Explorer.

John de Wolf en Fruitful Office prijzen de werkende 50-plusser

Afgelopen kwartaal kwamen Arjan Vliengenthart, de wethouder van Amsterdam en oud-voetballer John de Wolf, ambassadeur ouderenwerkeloosheid op bezoek bij Fruitful Office! Ook het Werkgever Servicepunt (WSF) was vertegenwoordigd, waarmee Fruiful Office zeer succesvol samenwerkt om 50-plussers aan een baan te helpen!

Het bezoek van de wethouder en de ambassadeur stond in het teken van werkende 50-plussers bij Fruitful Office. Door de goede ervaringen die Fruitful Office heeft met werkende 50-plussers waren onze bezoekers benieuwd naar de verhalen achter het succes. Tijdens de rondleiding door het bedrijf kwamen meerdere 50-plussers van Fruitful Office aan het woord. Er werd gesproken over de kwaliteiten van oudere werknemers, zoals de gemotiveerde instelling en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Verder werd met onze gasten ook gepraat over de coachende rol die 50-plussers spelen op de werkvloer.

‘50 plussers zijn van groot belang voor ons bedrijf’, aldus de directeur van Fruitful Office, Jacob Nawijn. ‘Werken met ouderen heeft meerdere voordelen. Ze zijn loyaal, nemen geen onnodige risico’s en ze hebben meer kennis. Ook willen ze graag werken. Voordat ze hier werkten ontvingen ze een uitkering en weten dus dat thuis zitten geen optie is. Hierdoor zijn ze extra gemotiveerd!’

Na afloop de rondleiding werd er in de kantine nog even doorgepraat over werkende 50-plussers bij Fruitful Office en het bestrijden van de ouderenwerkeloosheid. Ook zijn er plannen gemaakt voor een toekomstige samenwerking met John de Wolf via zijn campagne John de Wolf op onderzoek:

https://nl-nl.facebook.com/johndewolfoponderzoek/

John de Wolf en Fruitful Office prijzen de werkende 50-plusser