Please note, your browser is out of date.
For a good browsing experience we recommend using the latest version of Chrome, Firefox, Safari, Opera or Internet Explorer.

We offer our fruit service to over 7,000 offices across Europe

Including Amsterdam, Rotterdam, Breda, Utrecht, Eindhoven, Maastricht, Nijmegen, Apeldoorn, Leiden, Den Haag, Enschede, Zwolle, Groningen and Leeuwarden

Our clients are from all industries, and they all recognise the importance of providing a healthy workplace for their staff. Please find below feedback from a few of our customers.

Paul Smit
Naar de wekelijkse fruitmand wordt door veel collega’s reikhalzend uitgekeken en binnen 2 dagen is de mand vaak leeg. Een fantastische manier om bewuster om te gaan met gezond eten en het suikergoed in de automaat te laten liggen. Bovendien heeft het collega’s aangezet tot het (meer) eten van fruit. Ons motto is dan ook “een gezonde geest kan alleen in een gezond lichaam!
Paul Smit , Vice President, ABN Amro
Vincent van der Meijden
Wekelijks ontvangt PACER een mand met vers fruit van Fruitful Office, die door alle collega’s altijd met veel plezier ontvangen wordt. Onze medewerkers zijn er aanmerkelijk gezonder door gaan eten. Dat we tevens ons steentje bijdragen aan het verbeteren van het milieubeleid, past geheel bij de visie van PACER om maatschappelijk verantwoord te ondernemen!
Vincent van der Meijden , Directeur, Pacer
Ralph de Haan
Wekelijks geven wij clinics aan kansarme jeugd in Amsterdam. Niet alleen voetbal staat hierin centraal, maar ook de Life Skills die bij de Ajax Jeugdopleiding zo hoog in het vaandel staan. Voeding is hiervan een belangrijk onderdeel. Daarom geven wij de kids na afloop van de training een stuk fruit van Fruitful Office. Het is fantastisch om te zien hoe de kinderen hierop reageren. Voor sommige is het, het eerste fruit in jaren. Het is van belang dat ze kennis maken met het fruit, het fruit proeven. Ze merken hoe lekker het is en hopelijk pakken ze daardoor de volgende keer eerder een appel dan een candybar.
Ralph de Haan, Public Relations & Ajax Foundation , AFC Ajax N.V.
Steven Prins
We are very pleased with the fresh and tasteful apples of Fruitful Office. In addition, their initiative to support local societies in Africa by the campaign to plant fruit trees is greatly appreciated.
Steven Prins, Managing Director, Demir-Halk Bank N.V.
Edwin Rood
Great and consistent service, great fruit and all love it!
Edwin Rood , Edwin Rood , Managing Director
Chantal van den Bogaert
Pure verwennerij, en nog gezond ook. Dat vinden medewerkers en bezoekers van de Medische bibliotheek AMC van de dagelijkse fruitmand van Fruitful Office. Er is een ruime keus en het fruit is altijd vers. De mand blijft dan ook niet lang vol.
Chantal van den Bogaert , Medische Bibliotheek, AMC Ziekenhuis