Please note, your browser is out of date.
For a good browsing experience we recommend using the latest version of Chrome, Firefox, Safari, Opera or Internet Explorer.

Het is heel erg simpel. U kunt ons online formulier in 3 stappen invullen en dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen, of u kunt ons gewoon bellen op 088 - 06 40 100.

Het kopen van fruit is niet iets wat u zomaar gaat doen. Daarom kunt u kiezen uit talrijke opties in kwantiteit, dag en frequentie van bezorging. Neem dus gerust contact met ons op.

Naast dat wij een landelijke dekking hebben in de Benelux, hebben wij ook partners die actief zijn in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en in BelgiŽ.

Onze fruitspecialisten selecteren ons fruit iedere dag in de vroege ochtenduren met de hand. Wij selecteren het fruit met veel zorg zodat wij een perfecte kwaliteit en rijp fruit op uw kantoor kunnen leveren.

Wij stellen onze fruitmanden zo samen dat ze direct op uw werkplek geconsumeerd kunnen worden. Zo scheiden wij bijvoorbeeld bananen en druiven in onze manden in eenpersoons porties, zodat u gemakkelijk uw fruit kan pakken. Hierdoor kan het fruit makkelijk eerlijk verdeeld worden onder uw werknemers. Onze kwaliteitscontroles vinden plaats gedurende de inkoop van het fruit en voor een tweede keer bij het verpakken, zodat wij u de hoogste kwaliteit fruit kunnen aanbieden.

Ons fruit wordt met maximale zorg behandeld vanaf het moment dat wij het inkopen tot aan de levering op uw kantoor, zodat het in perfecte conditie op uw bureau staat.

Wij verpakken onze manden om het fruit zo goed mogelijk tegen kneuzing te beschermen gedurende het transport. Wij leveren de manden met behulp van ons eigen team van chauffeurs die in bestelwagens uw fruit bezorgen tot aan de verdieping(en) bij uw kantoor.

Wij leveren alleen handfruit waardoor het fruit makkelijk te eten is. Daarnaast scheiden wij bijvoorbeeld bananen en druiven in onze manden in eenpersoons porties zodat u gemakkelijk uw fruit kunt pakken. Dit is een klein detail dat voor ons belangrijk is, aangezien het niet alleen gebruiksvriendelijk is voor u maar het ons ook de mogelijkheid biedt de kwaliteit van het fruit te controleren.

Nee. Ondanks het feit dat het grootste deel van onze klanten wekelijks bestelt kunnen wij ook 1 keer in de 2 weken of zelfs maandelijks leveren. Wij zullen u met alle plezier helpen om onze service aan uw budget aan te passen. Wel hebben wij voorkeur voor een regelmatige bestelling aangezien wij geloven dat de voordelen van fruit consumeren op kantoor 'zijn vruchten afwerpt' wanneer uw werknemers regelmatig fruit eten. Belt u ons gerust om uw persoonlijke voorkeur aan ons door te geven.

Wij willen u niet verplichten om gebruik te maken van onze service als u hier niet tevreden over bent. Daarom hebben wij geen vaste contracten. Het enige wat wij vragen is of u akkoord wilt gaan met onze simpele en transparante voorwaarden.

Mocht u ooit aanpassingen willen maken in uw bestelling dan vragen wij van u slechts†48 uur van onze tijd om de bestelling te kunnen aanpassen. Bijvoorbeeld: u wenst op een bepaalde dag geen fruit te ontvangen omdat u een uitje met bedrijf heeft en er niemand op kantoor is. Omdat wij maandelijks factureren worden deze wijzigingen verrekend met de factuur van de volgende maand.

Stopzetten van onze service moet voor de eerste van de maand. Stopt u halverwege, dan leveren wij tot het einde van die maand.

1 Plaats je bestelling

Ga naar de bestelpagina om te kijken welke fruitservice bij jullie past

2 Wij leveren

Wij bezorgen ons fruit rechtstreeks bij jullie op de werkvloer

3 Jullie genieten

Geniet samen met je collega's van ons verse fruit

4 Wij recyclen

Wij halen de lege mand op en brengen een nieuwe!

BESTEL
NU

Vers fruit
Bezorgd op
kantoor