Please note, your browser is out of date.
For a good browsing experience we recommend using the latest version of Chrome, Firefox, Safari, Opera or Internet Explorer.

Wij leveren wekelijks aan meer dan 7.000 bedrijven door heel Europa

Onder andere in Amsterdam, Rotterdam, Breda, Utrecht, Eindhoven, Maastricht, Nijmegen, Apeldoorn, Leiden, Den Haag, Enschede, Zwolle, Groningen en Leeuwarden

Onze klanten komen uit alle sectoren en kennen allemaal het belang van het verstrekken van een gezonde werkplek voor hun personeel. Hieronder vindt u een aantal referenties van onze klanten.

Klantenbeoordelingen

Lees hier wat onze klanten van ons vinden. Deze reviews verzamelt Kiyoh voor Fruitful Office. Zo weet je zeker dat het echte meningen van onze klanten zijn. Klik hier voor meer informatie.

Recente beoordelingen

21 april 2018
Carine
10

Fijn contact met de contactpersonen. Mooi en lekker fruit geleverd in een mooie rieten mand. Alles keurig in de loop van de voormiddag geleverd. Ook een correcte leverancier.

Aanbeveling: ja
8 februari 2018
Manpower
10

Stipte levering Fruit van goede kwaliteit

Aanbeveling: ja
4 januari 2018
B
8

even vergeten te melden dat er geen fruit nodig was maar fruit hing toch aan de deur. buurman melde dit en wij hebben fruitmand naar de andere locatie gebracht.

Aanbeveling: ja
28 november 2017
Array
9

Zeer goed concept

Aanbeveling: ja
28 november 2017
Maria
9

Heel vaak zie ik blije mensen als er weer vers fruit is geleverd. Het heeft onze snoeppot vervangen. Iedereen geniet van een dagelijkse gezonde portie fruit, helemaal top!

Aanbeveling: ja
27 november 2017
König Esther
8

De positieve punten van Fruitful Office zijn: Mooi, lekker en rijp fruit. Wordt door vriendelijke chauffeurs geleverd. Fijn (telefonisch) contact.

Aanbeveling: ja
26 november 2017
Nathalie
10

Fruit is overheerlijk. Alle collega's genieten van het fruit. Soms zit er een verassing fruit bij. Dit keer was het kleine vijgen, dat was binnen een uur op zo heerlijk was het. Fruit word netjes op woensdag geleverd. Klant vriendelijk medewerker.

Aanbeveling: ja
23 november 2017
Petra
10

Wekelijks fruit op kantoor vers bezorgd, blije (en hopelijk gezonde) medewerkers, banen voor mensen met arbeidshandicap, fruitbomen in Afrika voor iedere verkochte mand. Voor iedereen een win win situatie!

Aanbeveling: ja
22 november 2017
Bowie
10

Onze beleving van uw service is erg te spreken. De manden zien er altijd netjes, schoon en goed gevuld uit. Wij wensen dan ook voor langere tijd fruit van u af te nemen.

Aanbeveling: ja
22 november 2017
Willems KI
10

Fruitful Office is altijd op tijd, levert verse en gevarieerde producten en het personeel is klantvriendelijk. De fruitmanden worden door onze medewerkers erg gewaardeerd. Het gaat om een kleine investering waarbij we als organisatie zoveel meer terugkrijgen namelijk fitte medewerkers en tevreden gezichten!

Aanbeveling: ja