Please note, your browser is out of date.
For a good browsing experience we recommend using the latest version of Chrome, Firefox, Safari, Opera or Internet Explorer.

Wij leveren wekelijks aan meer dan 7.000 bedrijven door heel Europa

Onder andere in Amsterdam, Rotterdam, Breda, Utrecht, Eindhoven, Maastricht, Nijmegen, Apeldoorn, Leiden, Den Haag, Enschede, Zwolle, Groningen en Leeuwarden

Onze klanten komen uit alle sectoren en kennen allemaal het belang van het verstrekken van een gezonde werkplek voor hun personeel. Hieronder vindt u een aantal referenties van onze klanten.

Klantenbeoordelingen

Lees hier wat onze klanten van ons vinden. Deze reviews verzamelt Kiyoh voor Fruitful Office. Zo weet je zeker dat het echte meningen van onze klanten zijn. Klik hier voor meer informatie.

Recente beoordelingen

22 november 2018
H.Kreuning
10

Zeer goede kwaltijd fruit. Altijd vers geleverd. Bezorging is stipt en afspraken worden nageleefd. Smaak van het fruit is zeer goed en verrassend.

Aanbeveling: ja
20 november 2018
Bowie
10

Wij zijn erg trots dat wij een bijdrage leveren aan de duurzaamheid, en kwaliteit waar Fruitful Office voor staat. Niet alleen voor onze collega's maar ook voor onze klanten en gasten, en ziet het er altijd uitnodigend uit.

Aanbeveling: ja
20 november 2018
I. Beukelaar
10

Altijd op tijd. Factuur klopt altijd. Je kunt ook aangeven dat je minder of meer fruit wilt in bepaalde weken. En dat gaat ook altijd goed. Manden zijn goed gevuld en er zit regelematig een nieuwe of onbekende soort bij waarbij netjes een kaartje met informatie wordt geleverd. Vriendelijke en behulpzame bezorgers. EEen heel fijn bedrijf.

Aanbeveling: ja
20 november 2018
Johanna
8

Regelmatig special fruit, telkens met wat uitleg. Altijd vers om direct te kunnen eten.

Aanbeveling: ja
19 november 2018
Marien Eve
10

Altijd supervers fruit mooi gepresenteerd en heel vriendelijke leveranciers

Aanbeveling: ja
19 november 2018
Evy
10

Goede kwaliteit en variatie van fruit. Altijd zeer stipte levering. Enorm goede klantendienst, die zeer flexibel omgaat met wijzigingen in aantal manden en leveringsdata (mbt kleinere bezetting in verlofperiodes, sluitingsdagen etc).

Aanbeveling: ja
19 november 2018
Ivonne
8

Fruitful Office zij doen simpelweg wat zij zeggen, prijs kwaliteit zeer goed, prima dienstverlening.

Aanbeveling: ja
19 november 2018
Mireille
8

De manden zien er altijd netjes en heel kleurrijk uit, met fruit voor ieders smaak. Soms ook minder bekend fruit (in de seizoensmanden) waar we kennis kunnen mee maken.

Aanbeveling: ja
19 november 2018
Carine
10

altijd op tijd, een grote variatie aan fruit, seizoensgebonden. flexibel in de samenstelling van de manden

Aanbeveling: ja
19 november 2018
D
10

Aanbeveling: ja