Please note, your browser is out of date.
For a good browsing experience we recommend using the latest version of Chrome, Firefox, Safari, Opera or Internet Explorer.

Waarom Fruitful Office?

  • 2.500 bedrijven gingen jullie voor
  • De beste kwaliteit tegen de scherpste prijs
  • Direct eet-klaar bij bezorging
  • Gratis bezorging tot op de werkvloer
  • Fiscaal 100% aftrekbaar

Bestel fruit op de werkvloer bij Fruitful Office

Willen u werknemers ook fruit op de werkvloer? De fruitmanden van Fruitful Office zijn op elke werkvloer een lekkere en gezonde snack!

Wij leveren dagelijks of wekelijks heerlijke, hapklare fruitmanden voor grote en kleine bedrijven in Nederland en BelgiŽ. Inmiddels zijn we de grootste leverancier van vers fruit op de werkvloer! Als u ook kiest voor heerlijk fruit†op de werkvloer dan kunt u eenvoudig en snel een offerte aanvragen via de Fruitful Hotline: 088 - 06 401 00 of door het offerteformulier in te vullen.

Ga naar de bestelpagina en krijg direct een offerte op maat

Fruit op de werkvloer zorgt voor vitale, gezonde werknemers

Graag leveren wij met ons uitgebreide assortiment vers fruit op de werkvloer een belangrijke bijdrage aan gezond en vitaal personeel.

Fruit en vitaliteit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden

Iedereen kent het advies om dagelijks twee ons groenten en twee stuks fruit te eten. Helaas wordt dit door veel mensen niet gehaald en dat zal onder uw werknemers niet anders zijn. Men kiest vaak voor een ongezonde, snelle snack. Ongezonde (toegevoegde) suikers en vetten werken verslavend in tegenstelling tot fruit. Door fruit op de werkvloer aan te bieden kunt u dit ongezonde eetpatroon doorbreken en zo de gezondheid en vitaliteit van uw werknemers stimuleren.

Fruit houdt uw werknemers gezond op de werkvloer

Buiten de vele gezonde vitaminen, mineralen en antioxidanten bevat ons verse (en direct eet-klare) fruit uiteraard uitsluitend natuurlijke suikers. Bovendien bevat vers fruit van nature veel vocht zodat het eten van fruit op de werkvloer ook bijdraagt aan de juiste vochtbalans in het lichaam. Een slechte vochtbalans in het lichaam kan concentratieverlies, hoofdpijn en slaperigheid veroorzaken. In onze Fruitopedie vindt u een uitgebreide toelichting op de specifieke gezonde eigenschappen per fruitsoort.

Fruit laten bezorgen op de werkvloer

* Ons gegarandeerd verse en kwalitatief hoogstaande fruit kunt u dagelijks of wekelijks
laten bezorgen bij uw bedrijf.
* De bezorging is geheel gratis en onze contracten zijn maandelijks opzegbaar.
* Fruit op de werkvloer is bovendien fiscaal aftrekbaar.
* Wij bezorgen landelijk en indien gewenst op meerdere locaties of verschillende
afdelingen.

Motivatie voor uw werknemers

Door aan uw werknemers fruit op de werkvloer aan te bieden geeft u een belangrijk signaal af, namelijk dat u begaan bent met de gezondheid van uw personeel. Uiteraard werkt dit motiverend en geeft het uw bedrijf een positieve, gezonde en duurzame uitstraling. Uw werknemers zullen uw inbreng zeker waarderen. Het resultaat is vitaliteit op de werkvloer en frisse, tevreden en gezonde werknemers.

Verwante pagina's†fruit op kantoor†en†werkfruit

Fruitful Office
Fruitful Office