Please note, your browser is out of date.
For a good browsing experience we recommend using the latest version of Chrome, Firefox, Safari, Opera or Internet Explorer.

Waarom Fruitful Office?

  • 2.500 bedrijven gingen jullie voor
  • De beste kwaliteit tegen de scherpste prijs
  • Direct eet-klaar bij bezorging
  • Gratis levering tot op de werkvloer
  • 100% fiscaal aftrekbaar

Bestel fruit op het werk bij Fruitful Ofice

Via onze gratis bezorgservice altijd vers fruit op het werk

Fruit op het werk levert je tevreden en gezonde medewerkers op. Daarbij is het contract maandelijks opzegbaar dus je zit nooit ergens aan vast. Ook genieten van vers fruit op kantoor? Vraag dan direct een offerte aan! Wij proberen†binnen een uur een passende offerte toe te sturen.

Ga naar de bestelpagina en krijg direct een offerte op maat

Vers fruit doet wonderen. Het geeft direct energie waardoor een werkdag een stuk productiever wordt. Daarom levert Fruitful Office in heel Nederland fruit op het werk. En dat tegen scherpe tarieven.


Enkele redenen waarom Fruitful Office†de grootste leverancier van fruit op werk is

  • Gratis bezorging
  • Een flexibele overeenkomst
  • De beste kwaliteit tegen de scherpste prijs
  • Landelijke dekking
  • Werkfruit is 100% fiscaal aftrekbaar


Gezond en energiek de dag door

Je houdt je werknemers graag gezond en doet er dan ook alles aan om een goede omgeving te creŽren waarin ze optimaal kunnen presteren. Vers fruit helpt daarbij en is een goed alternatief voor alle ongezonde snacks die vaak in bedrijven worden gegeten. En gezonde medewerkers zijn blije medewerkers!


Het lekkerste fruit op je werk

Fruitful Office werkt met†seizoensgebonden fruitsoorten van de hoogste kwaliteit voor een optimale smaakbeleving. Elke week geniet je van de lekkerste seizoensgebonden fruitsoorten, zoals bijvoorbeeld appels, bananen, druiven, mandarijnen, peren, vijgen, pruimen, nectarines, aardbeien, perziken, lychees, bosbessen, frambozen, etc. Met ons fruit op het werk zit er altijd variatie in je fruitmand.


Bestel kantoorfruit bij Fruitful Office

Fruitful Office†is de grootste leverancier van fruit aan bedrijven en instellingen in Nederland, maar dat betekend niet dat wij alleen zaken doen met grote ondernemingen. Ook kleine bedrijven houden hun werknemers graag gezond! Voor elk kantoor hebben wij een oplossing op maat, op basis van jullie wensen. Dat is pas levering op maat!

Verwante pagina's†werkfruit†en†fruitmand op het werk

Fruitful Office
Fruitful Office