Please note, your browser is out of date.
For a good browsing experience we recommend using the latest version of Chrome, Firefox, Safari, Opera or Internet Explorer.

Fruitful Office behaalt trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) trede 3

Onlangs hebben wij Trede 3 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) waarmee onze groei naar sociaal ondernemerschap erkend wordt met een PSO-certificering! De PSO is het wetenschappelijk onderbouwde meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt. Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen betekent dat we koploper zijn als het gaat om werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidspositie. Er zijn bij ons nu (in)direct meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam, dan bij organisaties in dezelfde grootteklasse. 

Inclusief werkgeverschap

Doel van de PSO is om meer mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie op een duurzame en kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. Dit doen we niet alleen door in onze eigen organisatie werkplekken te faciliteren, maar ook door onze leveranciers en opdrachtnemers te stimuleren om sociaal te ondernemen. Door meer organisaties socialer te laten ondernemen groeien we samen naar een inclusievere samenleving toe. Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.pso-Nederland.nl.

Fruitful Office behaalt trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)