Please note, your browser is out of date.
For a good browsing experience we recommend using the latest version of Chrome, Firefox, Safari, Opera or Internet Explorer.

Samen met Koningin Maxima zetten wij ons in voor jongeren met een beperking

KONINGIN MÁXIMA IS OP WERKBEZOEK BIJ EMMA AT WORK

Koningin Máxima bracht dinsdagochtend 14 februari een werkbezoek aan non-profit organisatie Emma at Work in Amsterdam. Wij hadden de eer om hierbij aanwezig te mogen zijn. Het bezoek vond plaats in het Emma Kinderziekenhuis/AMC, waar Emma at Work 10 jaar geleden is ontstaan. Tijdens het werkbezoek sprak Koningin Máxima met jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking die via Emma at Work een baan vonden en met (hun) werkgevers. Emma at Work begeleidt jongeren vanaf 15 jaar naar een zelfstandige toekomst door hen te ondersteunen in hun ontwikkeling en te bemiddelen naar werk.

Over Emma at Work

Emma at Work, in 2006 opgericht in het Emma Kinderziekenhuis/AMC, begeleidt jongeren vanaf 15 jaar met een chronische ziekte of lichamelijke beperking naar een zelfstandige toekomst. Het is belangrijk voor deze jongeren om vanaf jongs af aan werkervaring op te doen om op die manier de kansen op een (financieel) zelfstandige toekomst te vergroten. Emma at Work bemiddelt deze jongeren naar werk in de vorm van bijbanen, vakantiebanen of vaste banen. 

Emma at Work & Fruitful Office

Al sinds de oprichting van Fruitful Office werken wij samen met jongeren die via Emma at Work bij ons worden geplaatst. Deze jongeren werken bij ons in de productie en helpen mee tijdens de kwaliteitscontrole van het fruit. Dankzij onze klanten hebben wij al meer dan 10 jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking aan een baan kunnen helpen! Lees hier een in april 2016 gepubliceerd artikel over één van onze Emma at Work medewerkers Timothy Falorni (foto).

PERSBERICHT, Amsterdam 14 februari 2017

Samen met Koningin Maxima zetten wij ons in voor jongeren met een beperking